Enter your keyword

Horloge reparatie

Bekijk alle nieuwste artikelen bij Diamaas top juwelier

Welkom bij onze horloge reparatie centrum

Horloge reparatie van vrijwel alle grote merken. We gebruiken hoog kwaliteit gereedschap en vakkundige reparateurs om de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen bieden. Wij zijn dan ook niet voor niets huis reparateur van meerdere grote merken.

Reparatie

Diamaas Top Juwelier is huisreparateur van meerdere grote horlogemerken, Wij beschikken over een eigen reparatie-atelier voor al uw reparaties aan horloges. In ons atelier kunt u nagenoeg alle horloges ter reparatie aanbieden.

Kwaliteit

Wij hebben de kennis en specialisme om vele merken horloges te repareren. We gebruiken speciaal gereedschap en vakkundige reparateurs om de hoogste kwaliteit reparaties te bieden.

Reinigen

Wij reinigen uw horloge professioneel en uiterst secuur met behulp van een ultrasoon bad. De horloge kast en band wordt hierdoor grondig schoongemaakt met behulp van trillingen en een speciaal reinigingsmiddel.

U wilt zo lang mogelijk van uw mooie horloge genieten. Goed onderhoud is daarbij belangrijk. De gecertificeerde horlogemakers van ons reparatie-atelier helpen u graag! Kom langs in een van onze winkels of neem voor advies contact op met onze Klantenservice medewerkers.

Batterij vervangen vanaf €7.50

Wanneer het horloge stopt met lopen omdat de batterij leeg is moet deze worden vervangen. Wij adviseren u om dit in geen geval zelf te doen omdat bij ondeskundig openen van de kast de garantie op het horloge vervalt.